Dimanche, décembre 15 2013

Esdeveniment
« précédentDimanche, décembre 15 2013suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
15/12/2013 - 12:00

DIUMENGE III D'ADVENT

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Davant de Jesucrist i de la seva proposta, ens fem preguntes semblants a les de Joan i els seus deixebles. El camí de Jesús és el millor per a nosaltres i per a tothom? Si ell és el Messies, com és que les coses no canvien més de pressa? Jesús no força la llibertat; convida a reflexionar sobre el que fa, a prendre una decisió, i a no desencisar-nos perquè les persones no canviem ni ens convertim tan de pressa com desitjaríem.

Quan Jesús parla de Joan com a  profeta, està dient què espera de nosaltres. Som els missatgers que hem de preparar el camí perquè tothom pugui trobar-se personalment amb el Crist. Vet aquí la grandesa del Precursor i l'objectiu de l'Església. Tot i que nosaltres juguem amb avantage, perquè ja coneixem el contingut de la Bona Nova i tenim el bagatge de vint segles d'experiència.

La impaciència pot ser enemiga nostra. El pagès pot preveure quan collirà, perquè planta i cull moltes vegades. La nostra vocació és continuar sembrant les llavors del Regne començat per Jesucrist, sense saber quan n'arribarà la plenitud. Amb la certesa que arribarà, i que és important demanar-la i caminar-hi.