Sunday, October 18 2009

Esdeveniment
« prevSunday, October 18 2009next »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
18/10/2009 - 12:00

 

 

DIUMENGE XXIX DE DURANT L'ANY 

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Disponible per l'evangeli

L'ambició humana de poder i la cobejança de glòria i de grandesa no s'avenen amb el seguiment de Jesús. I tampoc no és cristià emprar el poder i la força per anunciar l'evangeli. Que ningú no pensi que parlem de temps passats: la temptació de poder és del tot activa i actual. I pren formes força reprovables, com la duresa, l'autoritarisme, el temor, la violència o l'amenaça.

Jesús vol que escampem l'evangeli a força d'amor. Amb l'actitud de servei. Predicar sense imposar. Invitar i proposar amb un testimoni de vida lluminós: disponibles pel Regne, amb la llibertat dels fills de Déu, com un present del cor. De forma amable i respectuosa. Amb la mateixa gratuïtat que l'hem rebut nosaltres.

El testimoniatge de tants i tants missioners escampats per tot el món és un motiu d'esperança i d'alegria per l'Església: ho han deixat tot pel Crist i s'han fet servidors de l'Evangeli, per amor als més necessitats. Han estat atents a la crida i, en mans de l'Esperit, s'han deixat portar a tots els racons de la Terra per escampar la llum de la Bona Nova. Des de l'anonimat, sense fer remor, amb generositat, sembrant a mans plenes; i com el Mestre, sempre disposats a beure el calze que Ell va beure. Avui i sempre els hem de tenir ben presents en la nostra pregària i recolzar-los amb els nostres béns.

Avui, també, és un bon dia per fer una revisió personal o a nivell de comunitat, de grup o congregació: som de veritat servidors dels altres? Detestem tota mena d'ambicions i vanitats? Deixem que sigui l'Esperit i no nosaltres el protagonista? Acceptem de bon grat el que Jesús ens demana, sacrificant l'amor propi? Som portadors de concòrdia?

 

*  *  *  *  *  

AVUI, 18 D'OCTUBRE

DIUMENGE MUNDIAL DE LES MISSIONS


DOMUND 2009 

 


 COMPROMÍS DE TOTS

 

 

JORNADA DE PREGÀRIA, SACRIFICI I ALMOINA