Dimanche, mars 10 2013

Esdeveniment
« précédentDimanche, mars 10 2013suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
10/03/2013 - 12:00

DIUMENGE IV DE QUARESMA

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

L'Any de la fe que estem celebrant és una invitació a una autèntica conversió al Senyor i a fer l'experiència de l'amor amb que som estimats. És l'experiència que va fer el fill petit de la paràbola: va entendre quina mena de pare tenia i quins eren els interessos que el movien. El fill gran també rep la invitació de saber estimar i de perdonar de cor el germà, com ho fa el pare..., però la paràbola ens deixa sense saber la resposta.

La resposta l'hem de donar cada vegada que se'ns presenti l'oportunitat de ser portadors de reconciliació.

L'Any de la fe ens convida també a donar un testimoni de vida creïble. És el que fa Jesús en la paràbola. Tota ella és un reflex de la seva relació íntima amb el Pare. I el fet d'acollir els pecadors i de menjar amb ells és el testimoni creïble que Jesús ofereix de l'amor de Déu, de la crida a la conversió i a la reconciliació.

Jesús és el Fill que sempre és amb el Pare i que ho compateix tot amb ell: d'aquesta vivència profunda en neix la crida i la invitació a abraçar els altres i a tractar-los com a germans.