Mardi, janvier 1 2013

Esdeveniment
« précédentMardi, janvier 1 2013suivant »
Key 1

SOLEMNITAT DE LA MARE DE DÉU

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
01/01/2013 - 12:00

FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

La litúrgia de Cap d'Any respira un sa optimisme ple de confiança i esperança. I això és així perquè Déu ens beneeix, ens mira amb benvolença i ens ofereix la pau. La benedicció de Déu no és només per a alguns, sinó per a tota la terra, amb tots els pobles i nacions que l'habitem.

El temps de Nadal ens diu que la benedicció divina no queda en una bona intenció, com quan ens desitgem mútuament bon any nou. La benedicció de Déu és Jesús, el Fill que ens ensenya a viure com a filles i fills d'un mateix Pare. Jesús, nascut de la dona anomenada Maria, és el gran regal del Pare a tota la humanitat, de la qual es fa germà, aliat i salvador.

Maria, amb la seva actitud de meditar i conservar aquests records en el seu cor, ens suggereix la millor manera de rebre el regal de Déu: acollir-lo amb cor obert perquè pugui fer estada en nosaltres, aprendre cada dia a tenir els mateixos sentiments i actituds. I fer possible que tots aquells que busquen -com feien els pastors- puguin trobar Jesús, font de sentit i d'alegria.