Dimanche, février 5 2012

Esdeveniment
« précédentDimanche, février 5 2012suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
05/02/2012 - 12:00

DIUMENGE V DE DURANT L'ANY

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Jesús va a casa dels germans Simó i Andreu, a Cafarnaüm, acompanyat d'un grup petit de deixebles, segurament amb la intenció de descansar, després d'una jornada difícil. Però no podrà ser així. En primer lloc guareix la sogra de Simó, que estava malalta, amb febre, i després ha d'ocupar-se de les necessitats d'un grup nombrós de malats i endimoniats. Jesús no només diu sinó que fa. La predicació del Regne de Déu va acompanyada de fets concrets a favor de tots els que pateixen mancances. Que n'hem d'aprendre, de l'actitud del Mestre!

Molt d'hora, "de bon matí, quan encara era fosc", es lliure a l'oració. Després de tot un dia atrafegat sent necessitat de la pregària, de diàleg íntim amb Deu-Pare. I comença, després, un nou dia de predicació i de guaricions.

Tot un dia complet. Les nostres jornades, tenen alguna cosa a veure amb les de Jesús? És prioritària en la nostra vida la construcció del Regne de Déu? Vivim amb tota la intensitat i confiança les estones diàries de pregària? Tenim una autèntica preocupació per les necessitats dels que ens envolten?

Key 1

Bateig de l'Ainhoa

Donnée du événement
Genre: 
Baptême
Date: 
05/02/2012 - 12:45

Ainhoa Osle Jacomet, de Girona.

L'enhorabona als seus pares Daniel i Cristina i familiars!