Dimanche, février 19 2012

Esdeveniment
« précédentDimanche, février 19 2012suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
19/02/2012 - 12:00

DIUMENGE VII DE DURANT L'ANY

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Jesús, en l'escena de la guarició del paralític, apareix proposant la Paraula de Déu, perdonant els pecats, guarint. Un autèntic pla d'acció per a la comunitat creient.

Una comunitat que no està arrelada en la Paraula de Déu, que no ha fet del perdó incondicional i de l'amor el seu senyal d'identitat, que no està atenta contínuament a les necessitats del proïsme, no mereix el títol de seguidora de Jesús.

Els que duen el paralític han passat la prova de la fe, es fien plenament de Jesús i de la seva Paraula, confien, sense fissures, que Jesús escoltarà les seves súpliques, tindrà pietat de la necessitat del seu amic. Són capaços d'entrar el seu amic fins on està Jesús, encara que sigui obrint-se camí pel sostre. La fe, l'amistat, l'amor sincer no en coneixen de barreres ni d'impediments.

Potser algun de nosaltres, davant les múltiples dificultats, hagués comentat o pensat: és impossible! És provable que ens falti fe i amor de veritat.

Key 1

Bateig de la Júlia

Donnée du événement
Genre: 
Baptême
Date: 
19/02/2012 - 12:45

Júlia Oliveras Millán, de Girona.

L'enhorabona als seus pares Santi i Anna i familiars!