Dimanche, mai 16 2010

Esdeveniment
« précédentDimanche, mai 16 2010suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
16/05/2010 - 12:00

 

AVUI, CELEBREM L'ASCENSIÓ DEL SENYOR 

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Plens d'alegria i units en la pregària

Avui podem dir que celebrem, en una sola festa, dos passos transcendents de la nostra fe: l'ascensió de Jesús al cel i el començament del caminar de l'Església.

Jesús se'n va, però en deixa la promesa de la força de l'Esperit Sant i les instruccions precises per fer realitat la proclamació del seu Regne. Se'n va, però també es queda, perquè ens ha donat paraula d'estar sempre amb nosaltres, pels segles dels segles. I és ben cert que hi ha un lloc específic, un banquet insòlit, on els seus amics poden trobar-lo sempre i estar en comunió permanent amb ell.

I just, avui, amb la seva partença, comença la missió de l'Església: anar per tot el món per anunciar l'Evangeli. Però, per començar, cal encara un element essencial: esperar la vinguda de l'Esperit Sant, perquè res no és possible sense ell. I la millor manera d'esperar-lo es reunir-se tots junts en oració. Cap esforç missioner és eficaç sense l'acció de l'Esperit, ni cap responsabilitat rebuda de Jesucrist es pot dur a terme si la comunitat reunida no cerca l'ajut en el recer i la pregària.

Que n'és de bella i edificant la imatge de l'Església naixent plena d'una alegria immensa, que contínuament és al temple donant gràcies a Déu, tot esperant l'ajut del Paràclit! Només així, aleshores i ara, és possible portar l'amor de Jesucrist a un món hostil, i la pau on regne l'odi, i el perdó on el sofriment ha fet estralls, i l'esperança on les llàgrimes han obert rius cabalosos.

Finalment, fem nostra la pregària de Pau als Efesis: que el nostre compromís missioner s'empleni dels dons de l'Esperit i d'una compressió profunda de l'immens amor de Déu.

Key 1

Bateig d'en Sergi i en Biel

Donnée du événement
Genre: 
Baptême
Date: 
16/05/2010 - 12:45

 

Sergi i Biel Roura Palau, de Girona.

L'enhorabona als seus pares Narcís i Sandra i familiars!

Key 1

Bateig de la Joana

Donnée du événement
Genre: 
Baptême
Date: 
16/05/2010 - 13:30

 

Joana Manzanera Insa, de Figueres.

L'enhorabona als seus pares Joan i Sara i familiars!