Dimanche, septembre 5 2010

Esdeveniment
« précédentDimanche, septembre 5 2010suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
05/09/2010 - 12:00

 

DIUMENGE XXIII DE DURANT L'ANY 

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Què voleu de mi Senyor?

L'experiència més profunda d'adhesió personal i adulta a la fe en el Déu de Jesucrist es descobreix poc a poc si, de cor, cerques conèixer i fer la voluntat de Déu. Diríem que neix de fer-li, dia rere dia, aquesta pregunta: Què voleu de mi, Senyor?

De ben segur que fou la pregària que amb més freqüència feu Jesús, i que en els seus llavis devia tenir aquest ressò: “Pare, digueu-me què voleu, perquè jo només vull fer la vostra voluntat”. És la pregària de la gota d'aigua que, si és constant i persistent, arriba a perforar la roca. És la pregària feta des de l'amor. Des del desig de deixar fer al Pare. Des de l'afany de descobrir-ho. Des de la humilitat de demanar-ho amb fe. Des de la fidelitat generosa i filial. Des de la confiança absoluta.

Saber veure la voluntat de Déu en la nostra vida de cada dia i treballar amb afany per ser-hi fidel és la clau de la “saviesa”, i requereix estimar-la amb tot el cor i amb tota l'ànima més que el pare i la mare, més que l'esposa i els fills, que els germans i germanes, i fins i tot més que la pròpia vida. Ja que la pregunta “què voleu de mi?”, només pertany fer-la al Senyor.

Per trobar el rastre de les coses del cel, sense desentendre'ns de les coses de la terra, de les necessitats i penes que afligeixen els nostres germans, cal escoltar atentament l'Esperit Sant que ens ha estat enviat per a confortar-nos i fer-nos entendre el Crist, que en nosaltres vol continuar la seva obra redemptora. Un projecte que no podem atendre amb lleugeresa, que demana compromís, abraçar la creu, renunciar als béns per tenir tot el cor de deixeble disponible i la voluntat insubornable.

Key 1

Bateig de l'Aura

Donnée du événement
Genre: 
Baptême
Date: 
05/09/2010 - 12:45

 

Aura Comet Fuertes, de Girona.

L'enhorabona als seus pares Josep i Núria i familiars!