Dimanche, janvier 4 2009

Esdeveniment
« précédentDimanche, janvier 4 2009suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
04/01/2009 - 12:00

 

DIUMENGE II DESPRÉS DE NADAL

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i reb amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

* * * * * * *

COMENTARI:

La paraula de vida

Vivim en un món ple de paraules. Tantes, que s'han convertit en sorolls. Què cal fer?

Ens cal fer silenci. Silenci de debó. Aquell que ens permet sentir el batec del nostre cor. I, sense dir res, obrir la porta al Senyor de la Vida. Obrir-li el cor a Ell, només a Ell, "que ens ha beneït en Crist amb tota mena de benediccions espirituals dalt del cel; ens elegí en ell abans de crear el món, perquè fóssim sants, irreprensibles als seus ulls".

La nostra vida troba el seu sentit quan surt d'ella mateixa i es projecta en l'altre. A l'evangeli d'avui hi trobem la clau per omplir fins a sobreeixir el nostre anhel de vida a desdir, de llibertat, d'amor, de benaurança i d'eternitat. Arrelats per pròpia voluntat i de bon cor al Creador, és com la criatura esdevé fill de Déu per voler d'Ell mateix.

L'evangeli ens parla de Vida: es tracta de la que no mor mai. De la que, al contrari de la terrenal, sempre creix, i cada cop és més jove i més plena, a canvi de deixar lliures les mans de Déu i de dir sí a la seva voluntat. També ens parla de Llum: és la que ens fa descobrir que som fills del Pare, i germans de Jesucrist. És la Llum del seu Esperit que ens ensenya a estimar tothom com a germà, l'única Llum que la foscor mai no podrà ofegar.

 Fem-li lloc perquè pugui plantar cada dia el seu tabernacle enmig nostre!