Sunday, November 3 2013

Esdeveniment
« prevSunday, November 3 2013next »
Key 1

Bateig de la Ivette

Event information
Class: 
Baptism
Date: 
03/11/2013 - 11:00

Ivette Codesal Millán, de Sabadell.

L'enhorabona als seus pares Xavier i Janine i familiars!

Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
03/11/2013 - 12:00

DIUMENGE XXXI DE DURANT L'ANY

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

És bo que sapiguem alimentar dins nostre el desig que tenia Zaqueu de conèixer Jesús. I és absolutament necessari que sapiguem buscar-lo allà on el mateix Jesús ens indica: a casa nostra, es a dir, en la nostra  interioritat personal, on la paraula de Déu pot ressonar amb tota la seva força. I ens cal reconèixer que només podem buscar Jesús perquè primer ell ha vingut a trobar-nos i sap mirar i adreçar-se personalment a cada ésser humà.

Desitjar conèixer, trobar i deixar que Jesús "habiti" en nosaltres, és font d'alegria i ens canvia la vida. Ens fa caminar cap a la fraternitat i la solideritat amb els pobres; els que abans eren explotats o tractats com a objecte de guany, ara són reconeguts i tractats com a germans. Una visió superficial de les persones, i de Jesús en particular, només porta a la crítica irresponsable.

El contacte personal i directe amb Jesús ens fa conèixer la seva i la nostra identitat. Ell és el Senyor que ha vingut a buscar i salvar tota la humanitat. Cadascú, com Zaqueu, no només és fill d'Abraham, sinó sobretot germà de Jesús, filla o fill del mateix Pare.

Key 1

Bateig d'en Daniel

Event information
Class: 
Baptism
Date: 
03/11/2013 - 12:45

Daniel Bazo Pons, de l'Escala.

L'enhorabona als seus pares Carlos i Raquel i familiars!