Tuesday, December 25 2012

Esdeveniment
« prevTuesday, December 25 2012next »
Key 1

Nadal del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
25/12/2012 - 12:00

NADAL DE NOSTRE SENYOR JESUCRIST

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

El pròleg de l'evangeli de Joan, que la litúrgia ens proposa per a la solemnitat del Nadal del Senyor, és una joia literària al costat de la seva profunditat teològica.

La Paraula de Déu no és només un text escrit, té un rostre. Jesús, Fill de Déu, és la Paraula de Déu per antonomàsia. Una Paraula que des del principi de la Creació ha entrat en diàleg amb l'ésser humà i que al final dels temps, en els quals vivim des de l'encarnació del Fill de Déu, ha près forma humana. Ha volgut compartir amb nosaltres tot: la nostra carn, els nostres sofriments i les nostres alegries, les nostres pors i les nostres esperances..., tot el que és humà.

Ell ha vingut al nostre món, a casa nostra. I correm el perill de no coneixer-lo, de no acollir-lo. Però aquesta Paraula de Déu, que és Jesús, ens ofereix la possibilitat de sentir-nos i de ser fills de Déu.

Per a Déu-Pare ja ho som, només falta que nosaltres ens ho creguem, l'acceptem, siguem conseqüents amb aquesta dignitat a la que som cridats.