Sunday, June 3 2012

Esdeveniment
« prevSunday, June 3 2012next »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
03/06/2012 - 12:00

SOLEMNITAT DE LA SANTÍSSIMA TRINITAT

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                    *  *  *  *  *  *  *

COMENTARI:

Déu és Pare, és Fill i és Esperit Sant. És comunitat d'amor. Això és el que celebrem aquest diumenge. L'evangelista Mateu narra que Jesús demana a la comunitat dels seus seguidors que facin deixebles per tot arreu, batejant-los en el nom d'aquesta Trinitat única.

Déu és Pare, és Abbà, llegim a la segona lectura de la carta als cristians de Roma. És criteri àmpliament acceptat entre els estudiosos que aquesta expressió, d'estreta intimitat, no és només la que Jesús feia servir quan s'adreçava a Déu-Pare, sinó la forma d'iniciar habitualment la pregària en les primeres comunitats cristianes. Els primers seguidors de Jesús es dirigien a Déu dient-li Abbà, Pare.

El Déu que Jesús ens mostra és un Déu entranyable, amorós, respectuós amb tots i cadascun dels seus fills i de les seves filles. Un Pare tot bondat i tot amor, un Déu-Abbà.

Key 1

Bateig d'en Marc

Event information
Class: 
Baptism
Date: 
03/06/2012 - 12:45

Marc Geli Villaescusa, de Girona.

L'enhorabona als seus pares Fidel i Cristina i familiars!