Sunday, October 3 2010

Esdeveniment
« prevSunday, October 3 2010next »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
03/10/2010 - 12:00

 

DIUMENGE XXVII DE DURANT L'ANY 

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Avui és un dia especial: la celebració de l'Eucaristia la presideix el bisbe de l'Església, que és a Girona, Mons. Francesc Pardo i Artigas. La parròquia li dóna la benvinguda!

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Com un gra de mostassa

Ni que fos menuda com la llavor més petita, com la punta d'una agulla, que n'és de poderosa la fe! La fe que reposa en Vós, Senyor; la que es fia de la vostra gràcia; la que ens permet d'alçar el front malgrat el tortuós problema del mal, de l'atuïdora violència i de la crueltat humana. La fe que, per damunt de tot, confia en la vostra paraula: quan la vida se'ns torna desagradosa, la injustícia ens aclapara i les contradiccions ens abaten. La fe que ens serva prop de Vós, Déu misericordiós, encara que la nostra vida s'esfilagarsi com una vella estora, o la malaltia ens colpegi, o les pèrdues i les desgràcies ens aixafin. Quan no entenguem que trigueu tant a manifestar-vos i se'ns faci tan llarga l'espera, que la nostra diminuta fe no cerqui cap altra seguretat que el vostre rostre, Senyor de la vida, i que no perdi mai la paciència, la calma, la pau de l'ànima, la confiança en la vostra promesa i l'esperança ferma en Vós.

Que la nostra minúscula fe perseveri: revifada com una flama a recer de les vostres mans. Que cremi com la llàntia encesa per l'Esperit i es purifiqui, perquè siguem testimonis vostres per la causa de l'evangeli. Que el preciós tresor ens faci coratjosos. Que la fidelitat del Crist se'ns contagiï. Que sapiguem transmetre-la íntegra, joiosa i amb amor. Encara que l'obra de l'Evangeli ens porti sofriments.

Quan tot això es compleixi, que sapiguem reconèixer la gratuïtat del vostre do. El regal incomparable del vostre amor. El signe immens que ens dóna la condició de fills, ja que som servents sense cap mèrit. I, sobretot, que sempre us en donem gràcies.

I si voleu operaris pel vostre camp, Senyor, aquí ens teniu, servents inútils a la vostra disposició, a canvi que augmenteu la nostra fe.