Sunday, May 31 2009

Esdeveniment
« prevSunday, May 31 2009next »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
31/05/2009 - 12:00

 

DIUMENGE DE PENTECOSTA

Missa a les 12 del migdia. El cant serà a càrrec de la Coral "El Recer", de Torroella de Montgrí, i dels assistents. Al final de la missa la Coral ens oferirà un repertori de les seves cançons.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i reb amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI: (Jn 20,19-23)

Rebeu l'Esperit Sant

El Pare i Jesús Ressuscitat ens envien l'Esperit Sant promès. Pentecosta és la culminació de la donació del Pare i del Fill amb el do de l'Esperit. Des de la seva vinguda tot l'univers camina cap un món nou, perquè la humanitat sencera està cridada a viure la mateixa vida de Déu, que és Trinitat. L'Esperit Sant inspira l'esperit dels homes i dones d'arreu, quan vol i a on vol. És Ell qui ens proposa de créixer amb l'esperit de Jesús, d'imitar el seu estil de vida, de fer comunitat i comunió. I, així, condueix l'Església, perquè camini sense aturar-se vers la participació de l'Esperit d'Amor del Pare amb el Fill.

L'Esperit Sant no para d'actuar en els nostres cors. De convidar-nos a rebre la seva força i els seus dons. De prodigar-nos amb els seus fruits i carismes. De lliurar-nos la filiació divina i l'herència promesa. De transformar-nos en temples seus. De fer-nos sentir salvats en l'esperança que mai no defrauda. De regalar-nos amb la pregària que ens fa dir Abbà! L'Esperit Sant és la joia de la vida cristiana.

Deixem que totes les coses prenguin la iniciativa de l'Esperit i que els seus fruits emplenin la Terra: el de l'amor, que és l'àgape del Crist i ens fa misericordiosos; el de l'alegria, que és goig en l'Esperit; el de la pau, que ve de l'interior i ens pacifica amb nosaltres mateixos, amb els germans i amb Déu; el de la tolerància, que és grandesa d'ànim i ens instrueix en la paciència; el de l'amabilitat, que ens fa l'ànima confiada i ens condueix a la concòrdia; el de la saviesa, que es transforma en bondat; el de la gratitud, que ens fa saber que tot és do seu i ens insta a compartir-ho; i el de la lloança, que fa de la nostra vida la seva glòria.

Key 1

Bateig de la Jana

Event information
Class: 
Baptism
Date: 
31/05/2009 - 13:20

 

Jana Montes Cabruja, de Girona.

L'enhorabona als seus pares Joan Carles i Silvia i familiars!