Samedi, novembre 1 2014

Esdeveniment
« précédentSamedi, novembre 1 2014suivant »
Key 1

Celebració de Tots Sants

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
01/11/2014 - 12:00

FESTIVITAT DE TOTS SANTS

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Cada any l'Església fa declaracions oficials de santedat. En els darrers mesos n'hi ha hagut diverses. Segurament a nosaltres no ens declararà mai santes o sants. Però la crida de Déu a ser-ho la tenim des del nostre origen i baptisme. El nostre Déu, el Déu i Pare de Jesús, vol que tothom se salvi i ens crida a passar pel món fent el bé.

Avui donem gràcies per tots els germans nostres, de totes les races, èpoques, pobles i condicions que s'han deixat portar per l'Esperit de Déu que els ha conduit a la plenitud de la vida i salvació essent fidels a la crida de Déu. Com nosaltres, també participaven de la condició fràgil i pecadora de la humanitat i han hagut de "rentar els seus vestits amb la sang de l'Anyell". En ells la força de l'amor de Déu ha esta més forta que l'egoisme.

La crida de Déu a ser sants s'identifica amb la vocació de viure com a fills. I amb la proposta de seguir el camí de les Benaurances, que en el fons és el que va seguir Jesús. Mai no viurem totalment segons la vocació rebuda. Però sí que cada dia hi podem caminar.Tenim un camí indicat i un horitzó al davant nostre: anem-hi amb coratge i confiança!