Dimanche, mars 2 2014

Esdeveniment
« précédentDimanche, mars 2 2014suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
02/03/2014 - 12:00

DIUMENGE VIII DE DURANT L'ANY

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

El contingut de l'evangeli d'avui ens deixa entreveure la manera de ser de la persona que pronuncia aquestes frases. Jesús sap contemplar tot el que l'envolta amb una mirada profunda de fe, descobrint la mà amorosa del Pare en totes les seves criatures. Per a ell, la conclusió és una confiança serena i indestructible en el Pare celestial: el seu amor per nosaltres és infinitament superior al que té pels ocells i lliris del camp. Per què en dubtem? Isaïes (primera lectura) ho expressa amb la imatge de l'amor matern.

La conseqüència és no caure en la temptació de fer-nos servidors dels diners ni de tot allò que els diners poden comprar. Això ens impediria de viure de cara a Déu i als nostres germans. No ens deixaria descobrir la gran riquesa que Déu ha posat en el nostre interior. I no experimentaríem la gran bellesa de la vida.

És evident que hem de menjar, ens hem de vestir i hem de tenir una vida digna. I hem de fer el possible perquè tothom la tingui. El que Jesús diu és que aquests aspectes de la vida no ens arribin a obsessionar de tal manera que ens tanquem a tot el que ens humanitza.