Dimanche, août 11 2013

Esdeveniment
« précédentDimanche, août 11 2013suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
11/08/2013 - 12:00

DIUMENGE XIX DE DURANT L'ANY 

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Els cristians som portadors d'una gran esperança. Creiem que l'amor de Déu no ens deixarà mai (salm). Creiem en la fidelitat de Déu envers la humanitat (segona lectura). Déu confia tant en nosaltres que es complau a donar-nos el Regne (evangeli).

A la confiança de Déu en nosaltres, hi ha de correspondre la nostra responsabilitat a actuar-hi d'acord. I no tenir por de fer una opció decidida per viure els valors de l'Evangeli: la fraternitat, la pau, la promptitud d'acollir la veu de l'Esperit. A aquestes opcions de vida, no hi posem data de caducitat. Som feliços de ser, com Jesús, servidors dels germans i constructors del Regne. L'amor i la fidelitat de Déu és el que ens permet de no caure en el desànim.

No servim perquè tinguem por d'un senyor massa exigent o dur. Ni per fer mèrits esperant una promoció futura. És que en el servei als germans es troba la veritable alegria i el sentit de la vida. És l'única manera de viure com a fills del Pare del cel. I sabem també que no veurem mai, en la vida present, la plenitud del Regne; però el plantem, el fem créixer i el comencem a assaborir.

Key 1

Bateig de la Laia

Donnée du événement
Genre: 
Baptême
Date: 
11/08/2013 - 12:45

Laia Torné Sánchez, de Montornès del Vallès (Barcelona).

L'enhorabona als seus pares Blai i Yolanda i familiars!