Dimanche, janvier 27 2013

Esdeveniment
« précédentDimanche, janvier 27 2013suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
27/01/2013 - 12:00

DIUMENGE III DE DURANT L'ANY

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Comença la lectura contínua de Lluc. L'evangelista ens diu què s'ha proposat en escriure: que coneguem la solidesa de l'ensenyament rebut. I comença presentant-nos Jesús com a lector i oient assidu de la Paraula: ...tenia costum de participar cada setmana en el culte. Especialment ens diu que tota la Bona Nova es concentra en la persona de Jesús. La gran Bona Notícia no és només el que Jesús diu o fa, sinó la seva presència enmig nostre.

Cada diumenge, Jesús ens alimenta amb la Paraula. Com recorda Nehemies, aquesta paraula ha de ser ben proclamada, hem de saber crear una actitud d'escolta a fi d'entendre què és el que el Senyor diu al seu poble. I el fet de conèixer i acollir el projecte de Déu per a la nostra vida ha de ser font d'alegria i escola que ens ensenyi a compartir amb els germans.

L'escolta i la fidelitat a la Paraula ens configura com a poble: "vosaltres sou el cos de Crist". En un moment en què es corre el risc que creixin les exclusions, Jesucrist, Bona Notícia per a la humanitat, ens convoca a crear llaços i actituds fraternals que donin cohesió a la família humana.