Lundi, août 12 2013

Esdeveniment
« précédentLundi, août 12 2013suivant »
Key 1

Espectacle musical "EL CANT DELS CIRERERS"

Donnée du événement
Genre: 
Musique
Date: 
12/08/2013 - 20:00
Dilluns 12 d’agost a les 20h a la Parròquia de Sant Martí d’Empúries.
 
"EL CANT DELS CIRERERS”, de Joan Martínez Colás. 
 
Un espectacle per a quartet vocal i vídeoprojeccions que evoca els canvis produïts al llarg de la vida. La plantilla artística està integrada per Laia Camps, Soprano i flauta travessera, Merche Handrich, Mezzo Soprano, Joan Martínez, Tenor, rapsode i direcció artística i Karl Svensson, Baix i guitarra, sota la direcció escènica de Cristian Santos.
 

9y

 
L’espectacle es va estrenar al Palau de la Música Catalana de Barcelona el 21 de juny de 2012 i aquesta temporada 2012-13 està de gira per Catalunya amb representacions a Terrassa, Sant Martí d'Empúries, Palamós, Begur, Igualada o Barcelona. També realitzarà actuacions a la resta de l’Estat Espanyol i a Alemanya.
 

Per a Joan Martínez aquest concert és molt especial perquè significa tornar a l’Empordà, terra on també va representar la seva òpera-collage inspirada en Vicenç Ferrer “L’home del Paraigua” (Representada al Teatre Municipal de Palafrugell) i d’on en té molt bon record.

A partir del Haiku Hom pot sentir els cants de pregària que fan plorar als cirerers”, Joan Martínez Colás desenvolupa una reflexió sonora i sensorial convertida en espectacle. Sentiments en forma de música, imatges i aromes que ens evocaran diferents sensacions derivades dels canvis que es produeixen al llarg de la vida. Un espectacle pels cinc sentits!

El preu de les entrades és de 10€ i es vendran una hora abans de l’espectacle a l’entrada de l’església.