Dimanche, juillet 7 2013

Esdeveniment
« précédentDimanche, juillet 7 2013suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
07/07/2013 - 12:00

DIUMENGE XIV DE DURANT L'ANY 

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Amb l'enviament dels setanta-dos, sembla que Lluc vol recordar que la missió pertoca a tots els batejats, no de manera individual, sinó com a comunitat. La missió comença per la pregària, ens convoca a viure segons els valors del Regne, a ser portadors de pau i fer-ho amb les mateixes actituds que trobem en Jesús. El pitjor fracàs seria que no visquéssim com a "anyells" sinó com a "llops".

El Regne no és nostre, és un do que Déu vol concedir a la humanitat. Isaïes i Pau (primera i segona lectures) ens ajuden a entendre-ho: Déu convida a viure amb joia i esperança perquè ell mateix vol oferir pau, benestar, consol, amor matern. Qui viu i anuncia el Regne posa totes les seves capacitats a conèixer i a fer conèixer la persona de Jesucrist, que s'ha donat totalment.

El retorn dels enviats és un esclat d'alegria. Ha anat millor del que es pensaven! S'adonen que, quan una petita comunitat viu segons l'estil de Jesús, el mal va reculant. I el Regne és present fins i tot on l'enviat no és ben rebut, perquè ja és en el cor d'aqueta persona, i Déu no deixa d'estimar els que encara no l'han acollit.

Key 1

Bateig d'en Matheo

Donnée du événement
Genre: 
Baptême
Date: 
07/07/2013 - 12:45

Matheo Peregrina Ramírez, de Palamós.

L'enhorabona als seus pares David i Davinia i familiars!