Dimanche, septembre 9 2012

Esdeveniment
« précédentDimanche, septembre 9 2012suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
09/09/2012 - 12:00

DIUMENGE XXIII DE DURANT L'ANY

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

L'epíleg de la narració de l'evangeli d'aquest diumenge són unes paraules de lloança i d'admiració cap a Jesús: "Tot ho ha fet bé..." Jesús està atent a les necessitats dels que passen pel seu costat i els atén i els guareix, fa les coses ben fetes, però no vol publicitat, no busca, no desitja l'elogi: "Jesús els prohibí que ho diguessin a ningú". Encara que la majoria de les vegades no ho aconsegueix.

La comunitat eclesial està cridada a seguir les petjades del seu Mestre. Som (o hauriem de ser) els embaixadors de la bondat, del bé, de la justícia, de la fraternitat, de l'amor entranyable... Però sense buscar la felicitació o el reconeixement pel que fem. Això no és l'important, és innecessari, fins i tot, en moltes ocasions, és perjudicial.

La Bona Notícia de Jesús, els valors del Regne, la construcció d'un món més just on el bé comú sigui la norma... és el que importa; que ens donin les gràcies, no. Com ens agrada l'aplaudiment dels altres!

Key 1

Bateig de l'Eugènia

Donnée du événement
Genre: 
Baptême
Date: 
09/09/2012 - 12:45

Eugènia Pujol Baliarda, de Sabadell.

L'enhorabona als seus pares Carles i Natàlia i familiars!