Dimanche, janvier 22 2012

Esdeveniment
« précédentDimanche, janvier 22 2012suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
22/01/2012 - 12:00

DIUMENGE III DE DURANT L'ANY

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

La fidelitat a l'evangeli de Déu no és fàcil. Joan Baptista és un exemple d'això: empresonat i després executat per ser fidel a la seva vocació, a la crida de Déu. Nosaltres ho tenim molt més senzill, però això no significa que no hi hagi dificultats, sobretot incomprensions i, de vegades, descrèdit.

No obstant això, la crida de Jesús a seguir-lo continua, també a tu, també a nosaltres. L'evangeli d'aquest diumenge narra la crida a dues parelles de germans: Simó i Andreu, Jaume i Joan. La resposta d'aquests primers deixebles no es fa esperar: "Immediatament abandonaren... i se n'anaren amb ell". Cadascun de nosaltres ha d'esbrinar què és el que ha de deixar, què és el que ha de posar després dels punts suspensius que he afegit a la cita evangèlica.

El seguiment de Jesús és l'aventura més gran en la qual ens podem embarcar. Implica renunciar a algunes coses, però és que tota opció, com a acte lliure, implica deixar altres opcions possibles. Jesús i la seva Bona Nova de part de Déu valen la pena. L'opció pels valors del Regne és la millor elecció possible. Estic convençut d'això?