Dimanche, avril 4 2010

Esdeveniment
« précédentDimanche, avril 4 2010suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
04/04/2010 - 12:00

 

DIUMENGE DE PASQUA DE LA RESURRECCIÓ DEL SENYOR - AL·LELUIA, AL·LELUIA, AL·LELUIA!!!

Missa a les 12 del migdia. La coral "El Recer", de Torroella de Montgrí, ens acompanyarà amb els seus cants amb la participació, també, dels assistents. Al final de l'Eucaristia ens oferirà unes cançons del seu repertori. Tots hi sou convidats!

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

  Avui és el dia en què ha obrat el Senyor

  Avui és Pasqua, el dia més gran del món. El dia de la llum. El dia sense nit. El dia de la vida. Jesús ha vençut la mort per l'amor del Pare, que no vol que el seu Fill experimenti la corrupció del sepulcre. L'Esperit Sant, que alimenta la nostra fe amb la seva llum, ens obre els nostres ulls i el nostre cor, com feu amb els apòstols atemorits, per poder creure i afirmar que Jesucrist és l'Etern Vivent.

- Jesucrist viu en el Pare: el seu mateix cos, martiritzat a la creu, ara viu gloriós a la dreta de Déu.

- Jesucrist viu en la seva Església: el seu Esperit és present i actua amb signes visibles i poderosos en els seus fidels, que viuen enmig del món, i condueix, vetlla i vivifica la seva Església, ja que tenim la ferma promesa que mai no ens deixarà.

- Jesucrist viu en els creients: que són temple i habitacle del seu Esperit, en una presència real i comunicativa que els ulls humans no poden reconèixer, però sí els ulls de la fe, que el saben veure, i escolten la seva veu, i parlen amb Ell, i deixen que el seu cor es converteixi, i fan camí amb Ell cap a la casa del Pare.

- Jesucrist viu en el món: en una lluita ferotge, constant i decisiva contra el mal, el pecat i la mort, que ja han estat vençuts, tot i que encara actuen i fuetegen les filles i els fills de Déu, amb flagels de llàgrimes, fam, injustícia, violència, pobresa i opressió. Però, els que volem seguir Jesús, gràcies a la seva Victòria, sabem del cert, creiem i professem que el bé és més fort que el mal, que l'amor és una força invencible, que viure estimant és viure vencent, perquè Crist Ressuscitat és la nostra vida.

Avui és el dia en què ha obrat el Senyor, fes que ho sigui cada dia de la teva vida.

Key 1

CONCERTS CLÀSSICS L'ESCALA-EMPÚRIES 2010

Donnée du événement
Genre: 
Musique
Date: 
04/04/2010 - 19:00

 

Títol: EL VIOLONCEL A TRAVÉS DELS TEMPS

Intèrprets: FRANCO M. ORMEZOWSKI, Violoncel - BARBARA LUNETTA, Piano

Obres de: Francoeur Kodaly, Schumann, Debussy

Lloc: Església de Sant Martí d'Empúries

                                          *  *  *  *  *

Venda anticipada a l'Oficina de Turisme de l'Escala. Tel. 972 770 603

                                          *  *  *  *  *

Per assabentar-se de tots els "Concerts Clàssics l'Escala-Empúries" i informar-se del "Programa i currículum dels intèrprets" del concert d'avui, feu clic a adjunts.