Dimanche, septembre 6 2009

Esdeveniment
« précédentDimanche, septembre 6 2009suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
06/09/2009 - 12:00

 

DIUMENGE XXIII DE DURANT L'ANY 

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Associats al misteri de Crist

La sordesa és una bona imatge de la duresa de cor a la crida de Déu i a la seva gràcia. La fe, que és fruit de l'Esperit de Déu que ens transfigura, obre el cor dels creients a la Paraula, tot donant-nos un esperit nou i una nova vida: la de fills de Déu, associats la misteri del Crist. Com el sord de l'evangeli, ens hem trobat amb Jesús i amb el seu “Efatà”. I des d'aquest instant hem estat alliberats de les nostres misèries, deslligats de les nostres cadenes.

L'amor de Déu és present i operant en els que lliurement han dit sí al do de la gràcia. Crist ens ha pres. Ens ha fet seus. I ens posa en comunió amb el Pare i el Fill, amb un mateix Esperit. Heus aquí el misteri de la salvació! La crida a tots els humans a viure en comunió amb la mateixa vida de Déu.

La santificació duta a terme per l'Esperit Sant i acceptada lliurement per cadascú de nosaltres, com una vida que neix i es desenvolupa, comença ara i aquí, a la terra, per obrir-se pas vers el camí del Regne, fins arribar a la vida eterna en Déu. És treball dificultós avançar pel desert vers la Pàtria. I requereix constància i un gran esforç personal i comunitari. Perquè, viure i actuar amb un cor nou i un nou esperit és aprendre cada dia la compassió i la bondat, la humilitat i la paciència, la tendresa i la misericòrdia. És assolir, pacientment i a força de pregària, la vida de l'amor i el goig, el compromís de la pau i la benvolença, de la fidelitat i la dolcesa, i així arribar al domini d'un mateix (Ga. 5,22).

És treball i perseverança certament, però amb l'alè de l'Esperit, que sempre ens assisteix, tot és possible.

Key 1

Bateig d'en Pol

Donnée du événement
Genre: 
Baptême
Date: 
06/09/2009 - 12:45

Pol Fàbregas i Rosell, de Barcelona.

L'enhorabona als seus pares Xavier i Vanesa i familiars!