Dimanche, avril 26 2009

Esdeveniment
« précédentDimanche, avril 26 2009suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
26/04/2009 - 12:00

 

DIUMENGE III DE PASQUA

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue. Avui a càrrec de la Sofia (una de les dues organistes habituals) i la seva tia Lilian, ambdós d'origen suec. Després de la missa ens oferiran, a manera de petit concert, unes cançons  i uns cants tradicionals que es canten a la missa a Suècia.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i reb amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Nosaltres en som testimonis

El Crucificat ha ressuscitat! Mireu-li les nafres de les mans i dels peus, palpeu-li el costat, és Ell mateix. No tingueu por! El seu amor per nosaltres ens el fa present ara i aquí, en la nostra vida de cada dia, en la de la comunitat, enmig de la nostra història.

Amb els senyals del seu lliurament, els forats dels claus i el de la llançada, ens ofereix el do de la seva pau i ens confirma en la certesa de la seva presència. És el Crist fidel que el Pare ha ressuscitat. Que viu i treballa al costat nostre. Per donar-nos fortalesa en la fe, constància en l'esperança i fermesa en la caritat. És qui ens crida i ens demana de ser els seus testimonis. Per capgirar els camins del món i la seva història. Perquè, des de Jerusalem fins als confins de la terra, a tot arreu, arribi l'anunci de l'evangeli, la conversió i el perdó dels pecats.

Ara sabem de ben cert que la humanitat no ha estat abandonada a la seva sort, que prop del Pare tenim un defensor. Jesucrist, el just, defensa els injustos. El Fill obedient es posa davant dels fills pecadors. Però ens cal acollir-lo. Creure la Paraula. Obrir els ulls al sentit de les Escriptures. I deixar per sempre la vida d'allunyament de Déu. I en nom seu abraçar la conversió i el perdó dels pecats. Per començar una vida nova.

La Pasqua és renovació. No un simple record del passat. És una realitat d'aquest mateix matí. Una força actual que vol vivificar-nos. Transformar la nostra història. Omplir-nos d'esperança. Canviar-nos radicalment. Viure a fons l'experiència del ressuscitat és començar a ser dones i homes que estimen com Jesús, apòstols sense por, irreductibles al desànim, portadors de pau i joia. Perquè el mal ha estat vençut per sempre. 

Key 1

Bateig d'en Leonardo

Donnée du événement
Genre: 
Baptême
Date: 
26/04/2009 - 13:20

 

Leonardo Dubs Anaya, de Figueres.

L'enhorabona als seus pares Cristoph i Carmen i familiars!