Jeudi, janvier 1 2009

Esdeveniment
« précédentJeudi, janvier 1 2009suivant »
Key 1

SOLEMNITAT DE LA MARE DE DÉU

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
01/01/2009 - 12:00

 

Missa a les 12 del migdia. Cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i reb amb joia a tots i a cadacun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

BON ANY A TOTS !

* * * * * * *

COMENTARI:

Mare de Déu, pregueu per nosaltres

És magnífic començar l'any amb la festa de la Mare de Déu. El sí sense reserves al projecte diví ens ha obert la porta al Salvador. Ha permès que el Senyor pogués disposar lliurament de la seva serventa i així entrar a casa nostra per portar-nos la Salut. Fa bo de mirar Maria des de la finestra del nou any i, amb ella, projectar endavant el nostre camí amb esperança. Amb ella al costat nostre, farem drecera per arribar al seu Fill, que és Llum, Força, Amor, Pau i Bellesa per a tots els qui vulguin obrir el cor a l'Esperit.

Saber dir sí és el nostre repte. Un sí amb dues direccions: a Déu i als homes. Només si ho fem serem de veritat constructors d'un món nou i d'una terra nova. Serem embaixadors del Déu vivent.

Regalar a dojo pau i amor a tots els que ens envolten hauria de ser el nostre present d'any nou. Un any que se'ns presenta  ple d'incògnites i amb prediccions poc falagueres. No sabem què ens passarà al llarg del camí, però sabem molt clarament com hem de caminar i què espera Déu de nosaltres.

La Mare de Déu ens hi vol ajudar. Santa Maria, pregueu per nosaltres!