Dimanche, décembre 28 2008

Esdeveniment
« précédentDimanche, décembre 28 2008suivant »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Donnée du événement
Genre: 
Célébration
Date: 
28/12/2008 - 12:00

 

FESTA DE LA SAGRADA FAMÍLIA  

Missa Solemne a les 12 del migdia. Serà cantada per la Coral "El Recer", de Torroella de Montgrí, i pels assistents. Al final de la missa la Coral ens oferirà un concert de cançons de Nadal.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i reb amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

COMENTARI:

Poder veure el Salvador

Quan la família és qüestionada més que mai, menystinguda i agredida, l'Església torna a proposar-nos de dirigir la mirada a Natzaret. El Fill de Déu va voler viure en una família: créixer, fer-se fort i entenimentat, al caliu de la llar de Josep i Maria.

La família és estimar-se uns als altres amb gratuïtat i de debò; és donar i rebre la vida; alegrar-se del bé i sofrir pel mal dels altres més que pel propi; és desprendre's d'un mateix per atendre i servir tothom; és donar-los el millor de si: alegria, interès, respecte, admiració, gratitud, comprensió, coratge, disponibilitat; és donar exemple, crear harmonia, regalar pau, avançar-se en el perdó, promoure el diàleg, malbaratar la paciència, pregar junts i sovint, estar oberts als altres, vetllar per la felicitat de tots, i treballar cada dia sense desanimar-se per formar un sol cor.

En aquest ambient tots hem d'anar creixent i progressant, sense que cap membre es trobi ni una mica arraconat o en segon terme. I és en el seu si que ha de realitzar-se, de manera natural, la transmissió de la fe als fills, i la recerca del camí que els porti a trobar el sentit de la vida. Cal dir que aquestes dues realitats van íntimament lligades a la seva felicitat? Que la fe ens dóna la força per fer sortir el millor de nosaltres mateixos i posar-ho al servei dels altres per la construcció d'aquest món segons la voluntat de Déu?

Com a moltes llars nostres, a l'evangeli hi ha dos vellets, Simeó i Anna. La seva vida penjava del fil de l'esperança: veure cara a cara el Salvador. No conec cap motiu més sublim per viure. Tant debó fos aquest el nostre horitzó! Abans, però, caldrà assajar: descobrir-lo en el pobre, el sofrent, el presoner. I també en els de casa.

Key 1

Bateig de la Ona

Donnée du événement
Genre: 
Baptême
Date: 
28/12/2008 - 13:00

 

Ona Salleras Aguadé, de Girona.

L'enhorabona als seus pares Marc i Dolors i als familiars!