Sunday, September 21 2014

Esdeveniment
« prevSunday, September 21 2014next »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
21/09/2014 - 12:00

DIUMENGE XXV DE DURANT L'ANY

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Com vivim la nostra relació amb Déu? Jesús ens diu que no hi valen les lleis comercials ni exhibir mèrits propis. El pensament de Déu va per un altre camí: Ell vol actuar com a Pare i convida tothom a participar en la construcció del Regne. S'alegra quan ho entenem i ens hi posem, sigui quin sigui el moment de la nostra vida. La paga oferta a tots és la participació en l'alegria de poder servir, d'entrar en la dinàmica de la generositat de Déu.

Jesús ens adverteix que ens fa mal rondinar contra els altres o critricar-nos mútuament. És més positiu alegrar-nos pel bé que veiem en els nostres germans i tenir la capacitat de saber convidar i atreure d'altres persones a afegir-se a l'alegria de servir. Aquesta pot ser la millor manera de portar "una vida digna de l'evangeli de Crist" (segona lectura).

La paràbola ens diu també que tothom té un lloc en la construcció de l'Església i de la societat. Som a començament de curs, i segur que a la nostra comunitat tenim ocasió de col·laborar en algun servei o ministeri. I en el nostre poble o barri hi ha ocasions solidàries on podem ajudar: "Aneu també vosaltres a la meva vinya!".

Key 1

Bateig d'en Teo

Event information
Class: 
Baptism
Date: 
21/09/2014 - 17:00

Teo Targa Paniagua, de Roses

L'enhorabona als seus pares Xavier i Mar i familiars!