Sunday, June 1 2014

Esdeveniment
« prevSunday, June 1 2014next »
Key 1

Bateig d'en Iago

Event information
Class: 
Baptism
Date: 
01/06/2014 - 11:00

Iago Mosquera Bermudo, de Ventalló.

L'enhorabona als seus pares Ivan i Maribel i familiars!

Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
01/06/2014 - 12:00

L'ASCENCIÓ DEL SENYOR

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

L'Ascensió ens diu que la resurrecció de Jesús suposa la seva entrada en la vida de Déu. Hi entra (hi "puja") com a primogènit i representant de tota la família humana, de tot l'univers i com a cap de l'Església. Això vol dir que l'Ascenció ens toca de prop, perquè la gran esperança de tothom i de tota la creació és compartir amb Jesús aquesta plenitud de l'amor i la vida de Déu.

Mentrestant, l'evangeli ens recorda que els creients som aquella comunitat de persones que, malgrat tots els dubtes, vivim gràcies a la fe en Jesús ressuscitat. Que tenim com a objectiu viure profundament units a ell, ja que ell garanteix que vol ser i que serà sempre amb nosaltres.

Som també la comunitat que ha rebut la mateixa missió que el Pare havia confiat a Jesús: comunicar i convidar a viure el projecte de Déu, que és arribar a establir una veritable relació de comunió entre ell i tota la humanitat i de tots els pobles entre nosaltres. L'Esperit Sant no deixarà mai de donar-nos l'energia interior per fer-ho.

La celebració d'avui, com tot el temps pasqual, ens recorda que tenim una llarga i apassionant missió al davant nostre.