Monday, December 8 2014

Esdeveniment
« prevMonday, December 8 2014next »
Key 1

La Puríssima Concepció

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
08/12/2014 - 12:30

FESTIVITAT DE LA PURÍSSIMA CONCEPCIÓ DE LA VERGE MARIA

Missa a les 12:30, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Al cor de l'Advent, la Solemnitat de la Immaculada Concepció de Maria és una invitació a l'acció de gràcies per tota l'esperança que Déu ens comunica a través d'ella. Esperança perquè el mal no té la darrera paraula. Ni la més important, ja que Déu es compromet personalment i s'implica per vèncer el mal i el pecat: l'elecció de Maria és penyora de la humanitat que un dia serà també "plena de gràcia".

Com Maria, l'Església té -nosaltres tenim- la missió de portar Crist al món i a les persones d'avui: que Ell sigui conegut, estimat, seguit... I també la missió de comunicar, a partir del nostre testimoni de vida, quin és el projecte de Déu per a nosaltres: Ell ens estima gratuïtament i ha volgut, des de sempre, que fóssim fills seus, persones íntegres, germans en tot del seu Fill Jesucrist.

Maria forma part de la nostra família humana i cristiana. En ella s'ha realitzat plenament el projecte de Déu. Nosaltres també caminem cap a la realització d'aquest projecte, amb la força de l'Esperit i demanant que Maria sigui la mare i mestre que ens vagi educant. I ens faci capaços de donar testimoni que és possible seguir aquest camí.