Sunday, December 14 2014

Esdeveniment
« prevSunday, December 14 2014next »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
14/12/2014 - 12:30

DIUMENGE III D'ADVENT, DIUMENGE "GAUDETE"

Missa a les 12:30, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

La litúrgia d'avui traspua alegria. I ens convida a viure contents. No només perquè esperem la vinguda del Senyor, sinó perquè ell ja és enmig nostre. Per això cada Nadal no ha de ser només celebrar la seva vinguda, sinó disposar-nos a conèixer-lo més i millor, deixar-nos omplir el cor amb la seva llum, acollir la profunda alegria de la seva presència que cura, proclama la llibertat i fa crèixer la fe.

L'evangeli presenta Joan Baptista com a testimoni d'Aquell que és la Llum del món. D'aquí deu dies, Nadal parlarà de l'esclat d'aquesta llum enmig dels qui encara caminem una mica a les fosques. Amb quina intensitat nosaltres, que vivim i celebrem la fe, deixem brillar aquesta llum dins nostre? La vocació de l'Església es fer conèxer a tots els pobles la llum del Crist.

L'Advent ofereix una oportunitat immillorable per deixar-nos omplir el cor amb l'alegria de l'Evangeli. I per ajudar-nos mútuament a superar la tristesa que neix d'una vida individualista i superficial. Isaïes, Pau i Maria (primera i segona lectures i salm) ens volen encomenar l'alegria que vessa dels seus cors creients.