Sunday, June 8 2014

Esdeveniment
« prevSunday, June 8 2014next »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
08/06/2014 - 12:00

DIUMENGE DE PENTECOSTA

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

La litúrgia de la paraula parla de l'Esperit Sant a partir, sobretot, del que realitza en els qui el reben. Potser el més important és que fa passar d'una comunitat poruga i de portes tancades (evangeli) a una Església coratjosa que dóna testimoni enmig del món (primera lectura). Se'l descriu com l'alè de Déu o de Jesús ressuscitat que és donador de vida. Com el vent que impulsa la barca de l'Església i de la comunitat i la fa avançar en la història. Com el foc que il·lumina i escalfa, que ajuda a veure-hi clar, que fa néixer i manté viva en cada cor la flama de l'amor de Déu o que reuneix al seu voltant tota la família en dies de fred.

L'Esperit és el donador de la rica varietat de qualitats que cadascú té per posar al servei del bé de tots i de la formació de la comunitat fraterna. Per això mou a la construcció d'una comunitat on prevalguin la comunió i la participació de tots, conscients que "tots quedaren plens de l'Esperit Sant". Una comunió que no destrueix ni menysté la diversitat ni la personalitat de cadascú, sinó que la valora i la promou per a enriquiment mutu.

És l'Esperit qui ens ofereix el gust de viure, de pensar i de sentir segons Jesús; ell que va passar pel món fent el bé perquè -ell sí- estava totalment ple de l'Esperit Sant.

Key 1

Bateig de l'Adrià

Event information
Class: 
Baptism
Date: 
08/06/2014 - 12:45

Adrià Solavera Santaló, de Barcelona.

L'enhorabona als seus pares Miquel i Mireia i familiars!