Sunday, June 29 2014

Esdeveniment
« prevSunday, June 29 2014next »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
29/06/2014 - 12:00

SANT PERE I SANT PAU, APÒSTOLS

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

La solemnitat dels sants Apòstols Pere i Pau convida a una reflexió i acció de gràcies per l'Església. Església que és de Jesucrist ("la meva Església"), a la qual hem estat incorporats pel baptisme com a membres de ple dret i amb responsabilitat. En ella som solidaris a compartir les alegries i el sofriment dels germans i germanes ("la comunitat pregava Déu per ell sense parar"). I solidaris en l'agraïment pel do de la fe: no hi som per mèrits nostres sinó per un regal del "Pare del cel".

L'alegria i l'agraïment pel do rebut ens fan sortir de nosaltres mateixos i compartir amb altres aquest do. Pau, cap al final de la seva vida, se sent content d'haver-ho fet i d'haver comptat sempre amb la presència i l'ajuda del Senyor en el servei de proclamar "el missatge de l'evangeli" i d'ajudar a néixer tantes comunitats decidides a portar-lo a la pràctica.

De manera semblant a la comunitat de Jerusalem que pregava per Pere, avui ho fem pel seu successor, el papa Francesc. Agraïm el seu ministeri, testimoni i mestratge. Demanem per a ell i per a tota la comunitat eclesial plena fidelitat a la persona de Jesús i al seu missatge, per al bé del món on l'Església ha de ser sal i llum.