Sunday, September 1 2013

Esdeveniment
« prevSunday, September 1 2013next »
Key 1

Bateig de la Júlia

Event information
Class: 
Baptism
Date: 
01/09/2013 - 11:00

Júlia Figueras Llonch, de l'Escala.

L'enhorabona als seus pares Marc i Glòria i familiars!

Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
01/09/2013 - 12:00

DIUMENGE XXII DE DURANT L'ANY

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Les paraules i l'actitud de Jesús són una crítica al nostre món, on encara hi ha "el primer lloc" i "el darrer lloc". I una distància creixent entre ells. Déu ha convidat tota la humanitat a la festa de la vida. La nostra manera de fer, però, deixa milions de persones al marge dels béns que no són nostres, sinó que Déu ens els ha confiats perquè estiguin al servei de tothom. "Pobres, invàlids, coixos i cecs" haurien de ser els primers.

En aquest món tan poc fratern, Jesús ha triat el darrer lloc, el dels pobres. Des d'aquesta situació ens diu quina és la veritable dignitat i la grandesa més gran de la persona. No és indiferent el lloc on ens situem o l'actitud que tinguem en relació als més desfavorits a l'hora de ser testimonis de l'Evangeli.

"Felíç de tu, llavors". On és la veritable felicitat, o la plena realització humana? Es posa en camí de trobar-la la persona que va aprenent a actuar amb la generositat de Déu: estimant, fent el bé, donant i donant-se de manera totalment gratuïta. Les nostres comunitats cristianes n'han de ser un exemple i un senyal, en el món d'avui.

Key 1

Bateig de l'Adrià

Event information
Class: 
Baptism
Date: 
01/09/2013 - 12:45

Adrià Gallardo Bartrina, de Girona.

L'enhorabona als seus pares Francesc Daniel i Mònica i familiars!