Friday, January 1 2010

Esdeveniment
« prevFriday, January 1 2010next »
Key 1

Solemnitat de la Mare de Déu

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
01/01/2010 - 12:00

 

AVUI CELEBREM LA FESTA DE LA MARE DE DÉU 

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i rep amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

   Al teu cor fes lloc a la Paraula

   Imagina't el teu cor com una estança: què hi tens? Del soroll i enrenou d'aquestes festes, què vols que hi quedi? Si depèn d'Ell i el deixes fer, hi traurar els mobles atrotinats, farà neteja dels tripijocs, ordenarà els afectes, obrirà les finestres per airejar les fortors i farà que una llum nova empleni tota la cambra.  Aleshores, dependrà de tu de rebre-hi la Paraula.

   Si ho fas, hauràs començat l'any amb la seva benedicció. Serà com un torrent de vida, ple de força, de vigor, de novetat. Veuràs la seva claror i et posarà el vestit de la seva pau. I tota la teva vida farà un canvi. L'acció de Déu et guiarà: a la feina, a la familia, amb els altres. I trobaràs un sentit nou en les teves motivacions, lluites, afanys i interessos.

   Déu ens vol beneir sempre i en aquest començament d'any de manera especial. Vol actuar en nosaltres amb eficàcia, perquè el seu projecte es compleixi. I la nostra condició de fills resplendeixi amb la llum de la fraternitat i el testimoni del servei als germans.

   Si avui, per la seva gràcia, ens fem conscients de la seva benedicció, com la Mare de Déu, conservem-la i meditem-la dins el nostre cor. I deixem-la treballar: perquè, si Ell vol, pugui fer-nos missatgers de pau i de justícia, de compassió i de vida, d'alegria i de perdó. I no oblidem mai de donar-ne gràcies: pel regal d'un nou any, perquè no es cansa de confiar en nosaltres, perquè podem proclamar Maria i felicitar-la per ser Mare del Fill de Déu i Mare de l'Església.