Sunday, May 3 2009

Esdeveniment
« prevSunday, May 3 2009next »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
03/05/2009 - 12:00

 

DIUMENGE IV DE PASQUA

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i reb amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI: (Jn 10,11-18)

La pedra que corona l'edifici

L'Església no està fundada sobre estructures monumentals, escenaris majestuosos o columnes de marbre esplèndides, sinó sobre una pedra que els constructors havien rebutjat: Jesucrist, nostre únic Senyor i Salvador. Ell i només Ell és el nostre Bon Pastor, el nostre guia. Per això l'Església és santa i bella i eterna, creada i guardada per les mans de Déu, en el si del Pare, del Fill i de l'Esperit Sant. Vinya trasplantada a la terra perquè, gràcies al Vinyater, tots els homes i dones del món poguéssim viure la vida d'amor de la Santíssima Trinitat. Cridats a créixer en comunió amb el Pare, pel Fill, en l'Esperit Sant, pel camí de seguiment de Jesucrist, que ens demana de ser misericordiosos com ho és el Pare del cel.

El Pare que, des de tota l'eternitat, ha volgut en Crist reunir tots els homes perquè siguem el seu poble i Ell el nostre Déu. Que n'és d'important conéixer i contemplar la Trinitat com a font del nostre viure cristià de cada dia! Com ho feia Jesús, que tenia una relació viva, constant, amorosa, de donació total i confiada amb el seu Pare. Fins arribar a una comunió plena. Fins a obrar com ho ha fet el nostre Pare del cel, que és compassió i misericòrdia, amor, generositat i desprendiment amb tots nosaltres.

Ell ens ha creat. Tot ho hem rebut d'Ell. Portem l'encuny diví, el segell de la Trinitat santa. Destinats a la comunió plena, a viure amb la joiosa certesa que som fills i filles del seu amor.

Per nosaltres el Bon Pastor ha donat la vida: Fem silenci i escoltem dins del nostre cor la seva veu. Qui experimenta això, tota la seva vida es transfigura.

Key 1

Bateig de la Jana

Event information
Class: 
Baptism
Date: 
03/05/2009 - 12:45

 

Jana Icart Viladomat, de Torroella de Montgrí.

L'enhorabona als seus pares Ramon i Eva i familiars!