Sunday, May 17 2009

Esdeveniment
« prevSunday, May 17 2009next »
Key 1

Bateig d'en Genís

Event information
Class: 
Baptism
Date: 
17/05/2009 - 10:30

 

Genís Peiris Amatller, de l'Escala

L'enhorabona als seus pares Francesc i Cèlia i familiars!

Key 1

Bateig d'en Maximiliano

Event information
Class: 
Baptism
Date: 
17/05/2009 - 11:00

 

Maximiliano Moreira Navarro, de l'Escala.

L'enhorabona als seus pares Enrique i Auria i familiars!

 

Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
17/05/2009 - 12:00

 

DIUMENGE VI DE PASQUA

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i reb amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI: (Jn 15,9-17)

Quin goig saber que Déu ens estima!

El Déu de Jesucrist és essencialment el Déu que ens estima. Fins al punt d'entregar-nos el seu Fill, el seu estimat. És el Déu que donant-nos l'Esperit Sant, ha vessat el seu amor en els nostres cors (Rm,5,5). És el Déu Trinitari que fa comunió perquè és comunió. Que consagra el seu poble perquè sigui el Poble que estima i ens posa en camí, alimentats amb el Cos de Crist. És el Déu que ens transfigura, interioritzant l'amor diví en els nostres cors. I així ens fa progressar en el seu coneixement i ens fa créixer en llibertat per la senda de l'amor.

El nostre és un Déu que sempre s'anticipa. Ens surt al pas i ens enxampa, sense cap mereixement per part nostra, només perquè ens estima. Ens ha elegit per amor. I punt. Perquè no hi ha cap altra raó. Cal dir que no hi ha res que ens ompli tant el cor com saber del cert que algú ens estima? Fem silenci i escoltem-ho a ritme de batecs: Jo us estimo tal com el Pare m'estima. Ja no es por estimar més ni millor. Quina onada d'esperança! Quines ganes de viure i d'estimar i de lluitar! I quina alegria tan plena! Com és possible, doncs, que els cristians no visquem sempre contents i alegres i plens de joia? Per què aquest posat tant greu, pesarós o melancòlic?

Finalment, no oblidem mai que Aquell que ens estima, perquè creu i es refia de nosaltres, ens ha confiat una missió: anar pertot arreu i donar fruit. La fe és un do gratuït de Jesucrist, que cal treballar i aprofundir personalment, i que tenim el deure de lliurar i transmetre. Viure-la de cor. Mostrar-la amb goig. Confessar-la amb amor.

Key 1

Bateig de la Noah

Event information
Class: 
Baptism
Date: 
17/05/2009 - 12:45

 

Noah Martínez Checa, de Girona.

L'enhorabona als seus pares Ruben i Karina i familiars!