Tuesday, December 8 2009

Esdeveniment
« prevTuesday, December 8 2009next »
Key 1

Festa de la Puríssima

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
08/12/2009 - 12:00

 

AVUI CELEBREM LA FESTIVITAT DE LA IMMACULADA CONCEPCIÓ DE MARIA 

Missa Solemne a les 12 del migdia. Cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue. 

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i reb amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI:

Maria, font d'esperança

  Camí de Nadal, com cada any, Maria ens surt a l'encontre. Ens vol ajudar a descobrir l'acció de Déu en cadascú de nosaltres. A disposar-nos per acollir el Senyor. A saber “veure” amb els ulls de la fe la salvació de Déu que, de vell nou, truca a la nostra porta. I a obrir-li de bat a bat el nostre cor.
  La disposició requereix sobretot pregària, i silenci interior, i contemplació. Cosa gens fàcil enmig d'aquests dies cridaners i de trànsit intens. Però si, com Maria, ens posem en mans de l'Esperit Sant, l'obra de Déu farà via en nosaltres. Si li mostrem la nostra predisposició, Ell farà la resta.
  I els seus fruits seran portadors d'esperança, causa de la veritable alegria, de saber que ens sostenen les mans de Déu i que fiar-se d'Ell és el pas més decisiu de la nostra vida.
  Perquè es compleixi en cadascú de nosaltres aquest projecte de Déu, serà necessari mostrar-hi la nostra total confiança i, amb l'ajuda de la Mare de Jesús, que és també mare nostra, saber pronunciar el “sí”de cada dia: que la seva voluntat sigui complida, que es faci present el seu Regne i que tot el món pugui veure l'amor i la salvació de Déu.
  Ens hauríem de convèncer del valor de la resposta de Maria i fer-ne pregària constant: Que es compleixin en mi les teves paraules. Que es faci tal com Tu vols. Perquè és el millor per a nosaltres, allò que Déu ens ha preparat expressament, l'únic camí de la benaurança, que ens permet continuar la seva obra salvadora enmig del món.