Sunday, January 25 2009

Esdeveniment
« prevSunday, January 25 2009next »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
25/01/2009 - 12:00

 

DIUMENGE III DE DURANT L'ANY  -  CONVERSIÓ DE L'APÒSTOL PAU, A DAMASC

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i reb amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

*  *  *  *  *

COMENTARI:

Veniu amb mi

Es urgent, cal prendre una decisió. Ha arribat l'hora del Regne. La conversió i la fe són dues exigències que no es poden ajornar. Cal respondre-hi immediatament. Sant Pau ens parla d'una oportunitat que no podem deixar perdre. El Senyor em crida a canviar de vida. Ha arribat el temps de Déu. L'hora de la meva resposta a la misericòrdia inesgotable de nostre Senyor. És el moment de convertir-nos, de reconèixer les nostres infidelitats. De demanar perdó i obrir el cor a la gràcia i a l'esperança.

Tot passant vora el llac, m'ha mirat. Jesús és capaç de donar la volta a la meva vida, com un mitjó. Vol fer-me descobrir un nou camí d'horitzons imponents, de lluminositat incomparable, de fidelitat a l'Esperit. No anirem mai sols. Ell sempre farà camí amb nosaltres. Millor dit: amb la seva ajuda nosaltres tindrem l'honor d'anar seguint de prop els seus passos.

Si abandonem les xarxes i fem cas de la seva invitació, tot allò vell que forma part del meu passat serà destruït; el pecat i el mal que hi ha dintre meu quedaran per sempre sepultats per la seva infinita bondat i el seu perdó. Amb Ell neix un món nou. Tornem al matí de la creació, perquè el Fill de Déu ha volgut parar la tenda a la nostra Terra per transformar-la. Des d'aquella primera crida vora el llac de Genesaret no ha parat de cridar, un a un, cadascú pel seu nom: dones i homes de tots els temps, de totes les edats i condicions. Quin misteri, el de la crida! I, també, quin misteri, el de la resposta, personal i intransferible. El "sí" més transcendent. El "sí" de cada dia.