Sunday, July 12 2009

Esdeveniment
« prevSunday, July 12 2009next »
Key 1

Avui és diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
12/07/2009 - 12:00

 

DIUMENGE XV DE DURANT L'ANY

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i reb amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI: (Mc 6,7-13)

Som els seus missatgers

A l'evangeli escoltarem, un cop més, com Jesús ens envia a escampar pertot la seva Bona Nova. Per ser missatgers del seu evangeli cal conèixer-lo, estimar-lo i deixar que empleni la nostra vida. No és necessari ser persones especialment dotades pel do de la persuasió, ni cal fer discursos, ni coses extraordinàries. Sense cridar l'atenció, sense fer remor.

A la carta als efesis hi trobem el nucli del missatge: el Pare ens ha beneït amb el do de Jesucrist. I aquest regal recapitula tot l'amor de Déu en favor dels homes. El missatger ha de ser portador d'aquesta benedicció del Pare. Hem de fer saber a tothom, amb la nostra manera de viure que, per amor, el Pare ha destinat tots els homes i dones del món a ser fills i filles seus per Jesucrist. Heus aquí l'imponent riuada de riquesa d'amor de Déu que inunda tota la humanitat.

En aquest missatge no hi ha amenaces, ni càstics, ni condemnes. Només amor, i la revelació d'un secret, guardat durant segles i segles: en Crist el cel i la terra s'han unit. Que en som de rics! No pas per cap mèrit nostre. Sinó per pura gràcia. Per decisió de la seva voluntat. Perquè siguem lloança de la seva grandesa.

Marcats amb l'Esperit Sant, vivint la joia de la filiació, amarats d'agraïment, siguem persones lluminoses, que escampem el perfum de l'evangeli de Jesús, portadores de pau, de convivència, d'amistat sincera. Que per allà on passem siguin expulsats els dimonis de la por, els mals esperits de la insolidaritat i les malaties de l'autosuficiència, de la desesperança i la febre de l'or.

Key 1

Bateig de l'Hugo

Event information
Class: 
Baptism
Date: 
12/07/2009 - 12:45

 

Hugo Mosquera Bermudo, de Ventalló.

L'enhorabona als seus pares Joan i Maribel i familiars!