Sunday, June 7 2009

Esdeveniment
« prevSunday, June 7 2009next »
Key 1

Avui és Diumenge, el Dia del Senyor

Event information
Class: 
Celebration
Date: 
07/06/2009 - 12:00

  

SOLEMNITAT DE LA SANTÍSSIMA TRINITAT

Missa a les 12 del migdia, cantada pels assistents i amb acompanyament d'orgue.

Com sempre, us agraïm la vostra participació molt valuosa.

La comunitat cristiana de Sant Martí d'Empúries dóna la benvinguda i reb amb joia a tots i a cadascun dels visitants i participants de qualsevol nacionalitat i religió.

 

                                                   *  *  *  *  *

COMENTARI: (Mt 28,16-20)

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant

El Déu de la nostra fe, revelat per Jesús, és Déu Pare, que ens ha creat, que ens ha donat la vida per sempre i ens assisteix amb amor provident. És Déu Fill, que s'ha fet home per ser en tot com nosaltres, menys en el pecat, i així poder experimentar les nostres xacres, fins i tot la mort, a fi que nosaltres poguéssim experimentar de ser com ell. I és Déu Esperit Sant, que és Força, Amor i Diàleg del Pare i el Fill, que ens ha estat donat per ser hoste de la nostra ànima, per descobrir-nos el sentit de l'evangeli de Jesús, per ensenyar-nos a ser compassius i misericordiosos com ho és el Pare del cel, per congregar-nos en la unitat i l'amor, i perquè les nostres vides siguin un càntic de lloança a glòria de Déu.

L'Església de Jesús, Poble de Déu que camina vers la terra promesa, amb l'encuny de la nova i eterna aliança, que viu en aquest món patint i suportant les mancances de tots els seus exilis, per gràcia de Déu, creix cada dia en la fe, l'esperança i l'amor, perquè és Església de la Trinitat divina, que ha nascut de l'aigua i viu d'eucaristia, en comunió amb el Pare, pel Fill, en l'Esperit Sant.

La revelació de Jesús ens permet experimentar el misteri de Déu i penetrar en l'esfera de la divinitat, no per entendre Déu, que és impossible, sinó per deixar-nos prendre per Ell, fascinats per la seva llum i la riquesa del seu propi misteri. Contemplar el seu rostre no vol dir descobrir i comprendre qui i com és Déu en si mateix, sinó creure i saber del cert que Ell ens mira amb amor de Pare, que ens cobreix amb el seu propi misteri, i és i serà amb nosaltres cada dia de la vida fins a la fi del món.

 

Key 1

Bateig de l'Andrea

Event information
Class: 
Baptism
Date: 
07/06/2009 - 12:45

 

Andrea Cebrián Luque, de l'Escala

L'enhorabona als seus pares Emilio i Dolores i familiars!